fredag 11 oktober 2013

Hemma i vårt kök

Så här ser det ut hemma hos oss prick nu. Jag har gjort några nya tryck som jag fick från tryckeriet i går, så då var det ju lämpligt att slita bort en Ikea-hylla som jag ändå inte trivdes med och fylla väggen (och alla hål efter hyllan) med trycken. Jag passade på att botanisera hemma och grävde fram en del svarta saker också - alltihop loppisfynd - och matchade in lite orange. Lampan, en helt fantastisk liten lampa, fyndade jag på Norra Bergets bakluckeloppis för några helger sedan. Tretti spänn, det tackar vi för! 

Vårt turkosa bord nästan spratt till av livslust när det kom lite orangea saker till. Och tänka sig, i den här vinkeln syns inte kaoset som mitt lilla gör-om-projekt orsakade. Så lämpligt! 

(Nu blev det ju så att jag inte kunde hålla mig från att blogga nu när jag råkade ta en bild i rätt format. Tja, ni ser. Jag har inte funderat färdigt. Men det har ni ju redan listat ut. ;)) 

onsdag 9 oktober 2013

Bloggen är död, länge leve bloggen!Hej! 

Som ni märkt har jag skolkat lite väl från bloggen i det sista. Här, i alla fall. Jag drog igång en liten oigenomtänkt blogg på flatebo.se (klicka här för att komma direkt till bloggen) och vips fick den här bloggen stå och förfalla lite mer än vanligt. 

Jag har funderat länge kring detta med bloggeri och kommit fram till att jag nog lät bloggen komma mig lite för nära. I en annan fundering kom jag fram till att jag inte har något behov av att berätta allt som händer i livet. Ett konkret exempel var att vi åkte till Prag i somras och jag fotade en massa och det vore ju en klassisk sak att lägga upp, men jag kände på något vis att ... nej, jag hade inget behov av att göra det. 

Men sen, i andra funderingar, tycker jag ju att det vore synd och skam, för det är ju hiskeligt roligt att blogga här också. Och era kommentarer är ju guld värda, alltid lika värdefulla och värmande! 

Jag har nog inte funderat klart. Tror jag. För vips gör jag välan om en möbel och fotar in, bakar världens godaste nånting som jag bara måste lägga ut receptet på, snubblar över en helt fantastisk predikan som jag vill dela med mig av, snor ihop ett nytt gratismönster (som varit otroligt populärt!) och lägger upp eller bara lägger ut lite fina bilder som jag är nöjd med. Tja, ni ser. 

Jag har nog inte funderat klart.