måndag 28 januari 2013

Lagerrensning ... snart!


Bor vi inte på fel ställe ändå? Kallt och mörkt och kallt och mörkt. Sommar, var är du när vi behöver dig som mest? Tänk att få bo på ett ställe där det är lagom varmt och skönt och ljust och härligt, det vore väl nåt?! 

Nåväl. Så länge får jag drömma mig bort i lite sommarbilder och längta efter värme. Jag håller på att fixa en lagerrensning på flatebo.se och det är lite bilder som ska hittas och klippas till inför det så att ni ser hur grejerna ser ut.

Lagerrensning. Det ordet känns nästan lite värmande, fluffigt och lovande. Alltid nåt i kylan! Kommer alldeles snart till en väldigt trevlig kristen webbutik nära dig, nämligen den här >> 

3 kommentarer:

 1. Jag inventerar plånboken och återkommer med beställning! Det är mitt smygmissionerande...

  ;-)

  SvaraRadera
 2. Tänkte bara säga att både Jaels fina tröja och vårt bästa anteckningsblock stoltserades med på SVTs TVgudstjänst igår, och så kommer det fortsätta ett par veckors gudstjänster till. Toppenskoj tycker vi! Stora kramar!

  SvaraRadera
 3. Lagom smart av mig att lägga ut att vi snart har lagerrensning när jag inte har haft tid att göra klart .. Nåja. Det kommer, det kommer!

  Roolf: Så roligt! Då vet jag vad jag ska kolla på i kväll, det ser jag fram emot!

  SvaraRadera