onsdag 29 augusti 2012

... och allmänt bra

Tada! Nu ligger fyra fina bodysar ute i webbutiken. De är av 95 % ekologisk bomull och 5 % elastan, sydda av våra vänner i Estland och finns i begränsad upplaga med finfina tryck på. Och lappen i nacken, med samma text som på bodyn på bilden här ovan, bara den gör att jag blir alldeles varm av såndär gladhet. Så bra! 

Jag fick en liten, liten tumme i ögat i somras och ser liksom suddigt sedan dess, så om något ser knepigt ut får ni hojta till, hihi :) 

Mer barngrejer - och vuxengrejer för den delen - ska pytsas ut, men det får bli lite senare, för nu måste de fina bodysarna firas in på något vis. Så lämpligt att vi har rabarberpaj i kylen från i går ... Tänka sig så passande! 

Bodysar på g

Ekologisk body med mörkorange Älskad-tryck mitt fram, 229:-

Man kan inte stressa det geniala, sägs det, så jag måste vara omåttligt genial ibland, tror jag välan. För ibland tar saker sån omåttlig tid! 

Men nu så, dagen ägnas åt att äntligen få ut våra finfina bodys i ekologisk bomull. Bilderna är fixade (och så söta att jag smäller av!), nu ska allt kontrollräknas, mätas och läggas upp på flatebo.se. Så snart finns supersuperfina bodys i en helt makalöst fantastisk värlsdbäst (och alldeles ödmjuk) webbutik nära dig! 

måndag 20 augusti 2012

Tillbaka i rutan

Jaha, si goddag då. Då var sommarlovet slut för den här gången och klockan sju satt jag pigg och glader på kontoret och började jobba. Men vilken fantastisk sommar! Jag och Sally har åkt 550 mil (!) i runda slängar, vilket bara brädas av fadern som åkt 850 (!!) mil. Men nu blir det jobberi jobbera, härligt det med! 

Fler som är på jobb för första dagen i dag? Well, have fun! Det tänker i alla fall jag ha.

torsdag 16 augusti 2012

Njuteri njutera

Ni må tro att vi kramar sommaren på sina sista, söta droppar i dessa dagar. Semestern börjar ta slut, men det låtsas vi knappt om och bara njuter av förslappat leverne i solljuset och värmen.

I dag hade vi förmånen att få haka på ut över stock och sten på svampjakt och vi kom hem lite svamp rikare och en Sallysko fattigare, men framför allt är vi superimpade över hur glad i hågen vår lilla dam var hela vägen, sittandes i bärstolen i över två timmar. Ett sant bevis på att hon ärvt sin fars humör och tålamod! Det tackar vi för.

På måndag är det dags att kötta på igen med allt jobb som ska göras, men det känns lååångt bort just nu. Nu fortsätter njuteriet med sol och bad och långa middagslurer. Och med svampsås till middagen, såklart!


onsdag 1 augusti 2012

Hemfiskat

David har varit på fiskeäventyr Norge och vips har vi en massa god fisk att smaska i oss - mumma! Så har du goda fiskrecept på vit fiskfilé, gärna nåt som blir krämigt och gott, så blir jag superglad om du ror hit dem för själv är jag rätt så tom på den fronten.

I övrigt hoppas jag att din sommar levererar? Jag vet att jag lyser med min frånvaro här, men det är bara för att jag är ledig och har noll lust att sitta framför datorn just nu. Återkommer vid dåligt väder, hihi!