tisdag 24 juli 2012

Europakonferensen

Många har hört av sig efter att ha saknat flatebösarna på Europakonferensen, så ett litet förtydligande är kanske på sin plats.

I utställningstältet hittar man i år en smärre uppsjö av knappar, våra fantastiska nappar, specialsydda dregglisar och finfina tygkassar, men inte några flatebösare sådär fysiskt, vi kunde av olika familjära skäl inte pussla till det i år. Hursom hoppas vi innerligt att veckan blir hejdundrande bra på alla sätt och om du är på plats hoppas vi att du tar svängen förbi våra grejer.

(Om du dessutom är så snäll att du kollar att det ser hyfsat snyggt och prydligt ut där bland produkterna, ja då blir vi alldeles varma i hjärteroten <3)

Allt gott, hörrni!

lördag 21 juli 2012

Loppisfyndat

Loppis blir billigast när David följer med. I dag gjorde han inte det.


fredag 13 juli 2012

Nya grejer ute nu

Det är nästan bara besvärligt att försöka ta några dagar ledigt när folk hör av sig stup i kvarten och frågar efter påfyllning på flatebo.se. Det är såklart fantastiskt roligt att du och du och du och du vill se grejerna (supersuperroligt!), så jag skyfflande in en natts arbete mellan allt slapperi och vips finns det en massa finfint under både dam- och herrfliken. Och skor och nappar. Spring och titta!

Under Lappis for jag och dessa två finingar iväg och fotade lite nyheter och det var minsann en upplevelse! Första stället vi stannade på var så myggfullt att vi fick kasta oss in i bilen igen och köra vidare (i en bil FULL med mygg, såklart!). Läskigt! Jag slog ett slag på armen och dödade tre myggor (!) med det slaget. Då är det liksom lite för mycket.

Nästa ställe gick bättre till en början, då blåste det lite och vi hade det förträffligt trevligt där på grusvägen mitt i Ruskträsk (jo, så heter stället). Det här är ena riktiga finingar inifrån och ut, ska ni veta, och jag blir alldeles varm i hjärteroten bara av att titta på de fina bilderna. Tack för hjälpen!

Nämnde jag att det gick bättre? Till en början?? Du kan ju lista ut vad som hände sen. Det slutade blåsa. Man kan tuscha bort och fixa till bilder i Photoshop och för en gångs skull har jag suddat bort grejer i bilderna. MYGG.

Nåväl, nog om det. Jag ska försöka hinna få upp lite grejer till på flatebo.se, men sen vill jag faktiskt ha lite ledigt, jag med. Torpkonferensen och Lapplandsveckan och lite laddning inför Europakonferensen, det tar sitt, så nu vill vi bara sitta med avstängd dator ett slag, tror jag. Kanske bada lite, strosa lite, grilla lite, äta glass, träna gå med lilla damen (som tar sådana fantastiska elefantkliv med överlyckligt stolt min och gör så att jag smälter om och om igen), plaska lite, fika saft och kex vid havet, sova middag och bara ... bara leva lite. Hoppas du har möjlighet att göra detsamma.

Men först blir det sova och jag hoppas innerligt att Sally känner för sovmorgon.

söndag 8 juli 2012

Myggoffer

15 myggbett per fot och det bara mellan skon och byxan. Och ett på läppen.

Just saying.


fredag 6 juli 2012

Hej din skit

Märkligt vilka hälsningsfraser en liten glad bäbis och dess föräldrar ska behöva utstå. "Hej ditt troll" eller "du var mig en glad skit" ligger nog på topp. Skit och troll?! Sen när låg bajs att smajlade? Skulle jag kalla dig för något av det skulle jag nog (och väl befogat) åka på en tjottablängare. Vad hände med klassikerna gullunge, lilla hjärtat och sötnos? Skärpning. För nästa gång ger jag igen. (Bara en liten reflektion från ett i övrigt gyllene prima men myggigt Lappis, skrivet sittandes på en bänk i skuggan. Men nu är det dags att jobba igen!)

onsdag 4 juli 2012

Så ska det se ut!


tisdag 3 juli 2012

Vykort från Lappis