onsdag 1 februari 2012

Finns det liv efter födseln?


Har ni sett den här? Klockren! En av mina reflektioner när vi fick Sally var att tron på Gud blev så mycket större och ord räckte absolut inte till. Jag förstår verkligen folk som börjar tro på Gud efter att ha fått barn.

(Översatt blir texten ungefär så här:
- Hörru brorsan, tror du att det finns liv efter födseln? Tror du på Mamma?
- Nä, jag tror inte på sånt, jag är ateist. Jag menar, har du någonsin sett Mamma?)

2 kommentarer:

  1. härlig bild!! jag blev såååå glad när ja såg att du har översatt bildtexten. Jag är 22 år o verkar vara en av få som har svårt att förstå en simpel engelsk text som denna. Ofta när någon visar mig en rolig text på engelska brukar jag kolla på den ett tag, låssas att jag förstår och skratta lite ansträngt och hoppsa på att de inte fattar att jag inte förstog texten. Så en än gång Tack!!

    sen vill jag grattulera dig till eran bäbis. det kanske var länge sedan, det var väldigt länge sedan jag kollade in här så ja har missat det, men jätte klu!! GRATTIS!!

    SvaraRadera
  2. Hej du! Så roligt att du tog dig tiden att berätta om det där med översättandet av engelska texter, kanon, verkligen. Nu ska jag se till att skärpa till mig och översätta för jämnan så att alla kan haka på, prima att du sa till!

    Och bäbisen, såå länge sedan var det inte, prick 100 dagar sedan, bara! Tack för ditt fina grattis!

    SvaraRadera