onsdag 18 januari 2012

Vårt lilla galleri


Störigt nog hade jag en väldans massa tavelramar som bara låg och skräpade här hemma, men lite spik och tomma väggar senare hade jag ett alldeles eget galleri. Eller jag och jag, VI, menar jag :)

Passagen mellan vardagsrummet och köket är en dryg kvadratmeter liten historia i ljusgult trä som jag inte orkat måla om, men nu slapp jag ju det. Ovanför dörrkarmarna har vi proppat fullt med alla möjliga tavlor och här trängs numera alla möjliga bilder och grafiska tryck (som jag knipit från flatebo.se när de haft något litet veck så att de inte gått att sälja, nån fördel ska man väl ändå ha när man är boss, eller?), men också tavelramar från Erikshjälpen som jag tänkt att byta själva tavlan i. Nån gång. I vissa ramar har vi sparat tidiga kärleksbrev som är roliga att plocka fram ibland och läsa och minnas.

Den svartvita bilden ovanför till höger är en ... tja, mindre smickrande bild av mig när jag var liten. Grattis Sally, nu vet du vad du har att brås på :)

En klase lampskärmar mitt i härligheten blev en rolig prick över i.

Vips blev en meter av jordens yta så mycket roligare. Prova själv om du sitter på en hög med ramar!

Psst: OBSa gärna att Tryggare-trycket är lite väl inklämt i sin ram. Trycket är gjort i A3, men karln knöade in det i en A4-ram. Bara så att ni vet, det kommer ju lite mer till sin rätt i rätt ram, men i sammanhanget, kom an ... Till vänster finns en inte hellyckad blomtavla från Erikshjälpen, så fel ram hit eller dit gjorde inte så mycket just här, tyck ja.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar