lördag 14 januari 2012

Religion vs Jesus


Har du sett den här? Här har du en kanonrulle på fyra minuter och den serverar annat än klassikern "att vara kristen är inte en religion, det är en relation".

Det är inte människa som söker Gud, det är Gud som söker människan.
Religion säger GÖR, Jesus säger GJORT.


Nog sagt, spana in!

3 kommentarer:

 1. :D Precis den frasen (Religion säger GÖR, Jesus säger GJORT) var den som fastnade starkast i mig efter att jag såg videoklippet häromdagen. Funderar på att försöka få fram hela texten, för det är ju så bra gjort!! :D

  SvaraRadera
 2. Grymmans bra e den! Det som fastnade hos mig (lustigt nog eftersom jag fick länken via fb) var det att det är ingen höjdare om folk i din omgivning bara vet att du är kristen genom just din facebook =) Om du inte redan sett den så är filmen "Sexual healing" också riktigt bra!

  SvaraRadera
 3. Hej, Gled in po din blogg som po ett banan skal, do jag letade "Gud som have barnen Ker" po google. Jette trevlig blogg du har!! Fremst att lesa om Svenskar som faktiskt ockso praktiserar Kristendomen! Har lest dina inlegg och fann detta. Jefferson Bethke har gett ut monga bra video klipp her i USA. Denna video fick dock rett mycket kritik. Les gerna min pastor's comment ang den. Veldigt intressant. Go ned till "Religion and the Gospel" Jan 14th.

  http://thegospelcoalition.org/blogs/tullian/page/2/

  Vilket fint dop ni hade! Super fint:-)
  Hoppas du haft en bra helg!
  ~Elin

  SvaraRadera