söndag 29 januari 2012

Produktplacering


Tittar ni liksom jag bara för skojs skull på Hemnet ibland? Jag såg någon norsk lägenhet till salu för ett bra tag sedan och på varendaste bild var en dyr Gucciväska med. Den var med i hallen, slarvigt slängd över en stol i köket, på golvet på balkongen och så vidare. Urlöjligt, som om det bästa med lägenheten var ägarens Gucciväska, och den ingick ju inte ens.

Om vi leker med tanken att vi skulle fota in vårt hus och göra så fina bilder som möjligt, skulle absolut den här lilla damen vara med på varje bild. Inte för att hon ingår i huset, men för att hon är det finaste vi har här hemma.

Dessutom matchar hon ju inredningen!

4 kommentarer:

 1. haha så mysig bild! älskar din blogg, den är så inspirerande! hittade hit för några dagar sen, men den är redan tillagd på favoriter =)

  /filippa, var med i Ungtjej och crossnetFLOW lite (lääängesen)

  SvaraRadera
 2. HEJ FILIPPA! SÅ roligt att höra från dig! Hur är det med dig? <3

  SvaraRadera
 3. HEJ! :D såg nu att du svarat, man vet ju aldrig om mammor har tid ;) jomen det är bra! jag väntar en andra unge, känns helt sjukt i huvet, men så äre! lider mest av jobbig graviditet men annars känns det galet/läskigt/spännande/kul (har väldigt svårt att bestämma känslan inför detta ;)). Och, jag älskar verkligen din blogg. Jag vill bo här!!!

  SvaraRadera
 4. Där ser man vad jag missat - allt på ett ungefär! :) Grattis i massor till barn ett och barn två på väg, jätteroligt att höra! Så rolig du är, bo här bäst du vill, du, fritt fram! :)

  SvaraRadera