fredag 27 januari 2012

Prickpyssel

Nu så, pysslet kan börja! Jag hittade en massa fina passande tyger inför barnvälsignelsefikat här hemma i mina gömmor, så det blir väl lite småpyssel av det ... och kanske en fin liten klänning om det hinns med! Jag har utökat det röd-vita temat med lite glassigt turkost också, precis som färgerna i Sallys blivande rum.

En sväng på Panduro resulterade i lite mer to-do, nu blir det till att klippa och klistra hjärtan och vimplar och kavla ut sockerpasta och måtta ut små hjärtan till bakgrejer. Jag ser framför mig välfyllda fat, fulla med vackra bakkonster i rött och vitt (åter igen, TACK för tipsen, jag ska minsann prova flera av dem!), men det återstår väl att se hur vackert det blir i verkligheten, för jag är sannerligen ingen finlirare på den fronten. Snabbt är grejen för mig när det gäller sånt här, så allt småpyssel och dill-dall och chockar mig hur roligt det än är. I hjärnan är det rena rama prickiga kalaskonditoriet, vill jag lova, ett sånt därnt mysigt Pippikalas med saft och tårta ... och kanske en och annan busunge som rycker undan mattan så att bulltanterna ramlar pladask.

Geléhallon är införskaffade, förresten, och jag kom på att jag har en påse röda vinbär i frysen också. Några goda förslag på sånt? Jag passar på att fråga, ni är ju fenomenala på tips!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar