tisdag 31 januari 2012

Jag ska bara ...De där rackarns jagskabarana har lurat mig igen!

Sally gymmade i sitt babygym, så jag passade på att bara sno ihop en liten grönsakssoppa under tiden. Men medan den kokade kom jag på att jag bara kunde passa på att slänga ihop en dubbel sats bondkakor (underbar kakdeg!! Vi får se hur många kakor det väl blir ...). Men klockan, är den så mycket? Då kan ju soppan bli middag lika gärna, då kan jag bara baka ett bröd till, det är ju så gott. Sally guppade numera i en bärsele på min mage och vi sjöng och pratade och skrattade båda två och hade det alla tiders. Men bröd och soppa, är det inte gott med något mer? Jojustja, en mannagrynspudding efter maten, det var ju år och dagar sedan! Så jag snodde ihop en sån också. Bara.

Vips ser köket invaderat ut, disken hopar sig, brödet jäser och mannagrynspuddingen är i ugnen (jag vet, inte helt tajmat med desserten först och brödet sen, men så blir det när man jagskabarar).

Lovisa kommenterade så klokt att dessa jagskabaran är en riktig klassiker, och så är det verkligen. Det är bara att inse att den där klassikern lurade mig igen, men man får se det positivt: Det blir en faslig massa gott till middag!

Och en hel del disk, men det kanske David kan sköta. Jag har några jagskabaran att göra efter maten.


Psst: Fru Helldén, minns du vad du sa till mig? Nåt om "vad kul att ni ska få barn, då får ni någon som stökar till i ert fina hem". Du är allt bra rolig, du! För bevisligen klarar vi (läs: jag) av det rätt så bra själv :)

2 kommentarer:

 1. Ja, du klarar sannerligen av stöket bra. Men äpplet faller inte långt ifrån trädet...
  Ni kommer få jätte....stökigt....
  Heja David - Heja David!!

  Sally är sååååååå söt, jag längtar efter att träffa er alla.

  (Vad har ni för planer för...t ex midsommarveckan???)

  Kram, kram!

  SvaraRadera
 2. Oj, hjälp, påminn mig inte ... Vi lär ju få kvarterets stökigaste hus! MEN, det finns ju hopp om att flickebarnet brås på sin far där, och då hamnar jag i minoritet (och får en städare och en liten städerska här hemma).

  Midsommarveckan ses vi! I hope, ska bara kolla upp lite först :) Hälsa alla med kilovis av kramar!

  SvaraRadera