onsdag 17 augusti 2011

Packardagar


Och vips var vi officiellt på banan igen! När jag i juni lade upp på flatebo.se att vi hade sommaruppehåll på packa beställningar-fronten till fördel för montrande på olika konferenser (och en och annan ledig dag, även om de blev fåtaliga), kändes 16:e augusti lååångt bort. Men nu är den dagen redan passerad!

I går packade och postade jag ett första lass med härliga beställningar till fina kunder, och fortsätter i dag. I varje paket lägger jag med en sån här fin penna - hoppas nu att du som får en använder den flitigt till att göra en hejdundrande många, fina krumelurer.

Nu väntar en späckad höst med alla fina ECO-nyheter, tygkassar från Dece, vanliga tygkassar, barnkläder och andra barngrejer (mest babygrejer om jag ska vara ärlig ... vi är ju lite partiska), massor av nya smycken, grejer, nya pins och magneter, 6-årsjubileum (!), nån rea ska vi väl hinna med, julfix, erbjudanden, tävlingar och en massa annat. Och justja, föda barn. Så nu gäller det att planera så att det mesta är klart innan nedsläppet, för sen vill vi minsann ha tid att gosa, njuta och bara vara mamma, pappa, barn.

Det blir en härlig höst!

4 kommentarer:

 1. Låter helt riktigt underbart allt detta. :)

  SvaraRadera
 2. Noah hann få fatt i pennan jag fick på Europakonferensen och på 2 sekunder hade han sabbat sätta-fast-flärp-grejen. Hade inte hunnit använda den än. Sånt är livet med de små liven. :)

  SvaraRadera
 3. Annica: Jajemän! MASSOR av bra grejer som jag ÄNTLIGEN ska få ut :)
  Ulrika: Ajsing då ... Får skicka ny till dig med nästa beställning!

  SvaraRadera
 4. Haha, fin formulering där "massor av bra grejer som jag äntligen ska få ut" - bebisen passar ju finemang in där också. :)

  Jag får ta och göra en beställning nästa gång jag irrar runt och inte kan hitta någon penna då. :D

  SvaraRadera