fredag 26 augusti 2011

Hönsnät, krokar, smycken. Tada!


Åh, ibland bara säger det klick! Du vet, när man kommer på en grej som man utför och så blir det bara så bra! En sån grej gjorde jag här på kontoret förra veckan.

(Mindre snygg bild, ber om ursäkt för det.) Hursom, en mysko placerad garderobsdörr här på kontoret har jag sedan tidigare klätt i tyg från Ikea. Nu dunkade jag på hönsnät, fyllde upp med krokar från Ikea som jag hängde en massa fina smycken på. Inte nog med att det är rätt så imponerande att stirra på alla fina korssmycken i olika färger och former, det är också fasligt smidigt och översiktligt när beställningar ska packas. Ursmart!

Gillar du idéen är det fritt fram att gå lös på din garderob och strukturera upp slipsar, skärp, smycken och whatever. Liten yta - mycket översikt. Hönsnät köper man för en billig penning på exempelvis Biltema eller Clas Ohlson.

I går kväll fyllde jag på rätt så rejält på smyckessidan på flatebo.se, en hel del "refills" men också en hel del nyheter, flera till vad jag skulle kalla kanonpriser. Spana in!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar