torsdag 30 juni 2011

Lite monterbilder från Torp

Snart bär det av igen, den gången norrut och mot Lappis. Det ska bli superroligt! Jag har sagt det förr och säger det igen - vore superkul att ses när vi är ute och flänger! För oss blir det ett väldigt trevligt sätt att få träffa våra kunder IRL (som det så snajdigt heter) och inte bara över nätet.

För dig som inte har möjlighet att träffa oss kommer lite bilder från vår fina monter på Torp. Tyvärr brukar jag vara en hejare på att skriva mindre artiga lappar, men i år blev det bara den här vinken ovan. Och hör och häpna - det funkade! Inte en enda burk hittade jag öppen. Det har minsann hänt att man hittar små barn och gamla tanter som helt öppet smaskar på grejerna och det är ju mindre kul.

Det brukar bli några "Behandla din nästa som du själv vill bli behandlad. Vik ihop efter dig." och andra mindre glamorösa skyltar, men i år behövdes det inte. Förhoppningsvis har de tagit skruv de tidigare åren! Ibland är det ett rent kaos bland t-shirtarna och man viker och viker och viker och viker till leda och sånt fattar inte jag. Är man kristen är man väl det i allt och gör sitt bästa, lämnar snyggt efter sig, tänker på andra, uppför sig som folk och inte som elvispar?? Eller är det bara jag som tänker så?

Jag framkallade lite bilder inför sommaren - känns nästan gammeldags att ha bilder på papper! Mindre smart gjorde jag en hel del bilder till våra receptmagneter och vid de bilderna fann jag mig själv dreglandes några gånger ...

Lite produktbilder är kul att ha med också, men eftersom nästan allt var nytt blev det klent med dem. Jag kluddrade lite på dem en sen natt med mysko/obefintlig humor.

Och vet ni vad? Decekassarna som jag har berättat om kom direkt till Torp! Superfina! O, så jag längtar efter att få visa dem för er lite mer riktigt!

T-shirts, toppar och tunikor från Estland kom också direkt dit och vi är supersupernöjda! Enormt snygga och jag ska se till att visa er dem här i bloggen och på flatebo.se senast i slutet av sommaren. Weehoo!

Lite småplock måste man ju ha ...

... och lite till ...

... och lite till.

På ena väggen satte vi hönsnät vilket visade sig vara smått genialiskt (tack, tack!). Då kunde vi hänga på krokar fulla med smycken, kepsar, gitarrband och lite tygkassar och det blev riktigt kanonbra, tack till Johanna som ordnade så snyggt där. I spegeln skymtar underbara hjälpredan Malin - vilken hjältinna! Vi har verkligen superkul ihop och hon är enormt duktig. Tänka sig att hon redan har ryckt ut i tre år på Torp, sina 11 jordsnurr till trots.

Malin och jag hittade en sån där grej man har i foppatofflor och den satte vi på kassan. Malin skrev en liten skylt till och när jag fick se den vek jag mig av skratt. Helt underbar!

Nej, här kan man inte sitta hela dagen, har ju lite fixelitrix att dona med inför Lappis. Ha en strålande dag, käraste du, hoppas att vi ses nu!

4 kommentarer:

 1. Så otroligt snyggt du/ni gör det!

  Önskade jag kunde kika förbi på lappis men som sagt, jag är 108 mil ifrån.. :p Lite svårt..

  SvaraRadera
 2. Du verkar va' en genomgo' person. Jag måste erkänna att jag tillhör dem som inte alltid lämnar saker i tipptopp skick efter mig. Utom toaletter. (Dom är finare när jag går än när jag kom in i regel. En kombo av bakterieskräck och att jag tappar mig med kateter och vill ha fräscht. :P Där kan jag få psykbryt på att folk inte bryr sig vad dom lämnar efter sig...) Men annars - ibland orkar man inte - och ibland orkar man inte heller ha dåligt samvete för det. Men oftast försöker jag i.a.f. Inte så man gör det bara för att heller.

  Lappis är för långt bort men kanske kanske att jag lurar med mig mannen (sonen är så liten så han hänger ändå i mina byxben hela dagarna så han blir ju lätt att ta med) till Europakonferensen någon dag eftersom vi bor i U:a. :)

  En liten fråga, som beroende på svaret kan bli utan svar då :P - du svarar rätt sällan på kommentarer - har du någon speciell policy där?

  SvaraRadera
 3. Hoppsan du, helt rätt - jag är nog lite kass på att svara, men det är inte med flit i alla fall :) Jag får era guld värda kommentarer in i min inbox, njuter glatt och tänker "jag svarar sen när jag har lite mer tid" och vips har jag glömmit ... Men BRA med en spark i baken, ska skärpa mig!

  Och om inte annat - Uppsala, då kanske vi ses då? KUL!

  SvaraRadera
 4. Så fint det är :)
  och dum jag håller helt med om det att folk öppnar varor innan de är köpta eller saker de inte ens ska köpa. Jag kan komma på mig själv med att störas på det även om jag är i en helt vanlig Ica affär.. Helgalet :)
  men ni har gjort det jätte fint, ville bara säga det :)

  SvaraRadera