tisdag 7 juni 2011

Back to business


Hallå, hallå, här är jag! Hoppas att ni haft en skön och lång extra ledighet i långhelgen?

Ibland får jag frågan om jag som egen företagare kan slappna av från jobbet när jag är ledig och nu är det väl bevisat, antar jag: jag har inte lyft ett flatebo-finger sedan i onsdags. Och jag har inte ens bloggat!

Hursom, ville bara skriva en liten, kort hälsning om att jag är tillbaka i rutan. I går insåg jag att det är - GAH!! - inte ens två veckor till Torp! Jag som har kilovis att göra! Så förvänta dig inte att se mig lösdrivandes veckorna framåt; jag kommer att vara på kontoret och packa beställningar, prismärka smycken och andra grejer, trycka kläder och väskor och allmänt JOBBA från arla till sent. Härligt! Jag klagar sannerligen icke.

Ska du möjligtvis på Torp? Vore superkul att ses! Jag hoppas på kramar, trevliga du, spontana bullar, fint väder, världsbäst flatebo-monter, massa sköna Gudsmöten och en och annan kokt potatis.

7 kommentarer:

 1. Vart ligger Torp?

  SvaraRadera
 2. Kommer ni att lägga in nya kläder på hemsidan? Jag har tidigare köpt två plagg och jag älskar dom. Men vill gärna köpa på mig ngt nytt, gärna i turkost. Plagg i retrostuk är skoj med =)

  SvaraRadera
 3. Har funderat på torp, nyhem eller Rallingsås,, så vi får väl se vart det far :)

  SvaraRadera
 4. Bella: Torp ligger strax utanför Örebro och där arrangeras Torpkonferensen varje år just midsommarveckan. En kanonkonferens! Kolla på torpkonferensen.nu

  Och jajemänsan, det kommer verkligen MASSOR av nytt och jag hoppas, hoppas att allt hinner fram i tid till Torp! Jag får plita ihop ett litet inlägg med lite nyhetsläckage :)

  SvaraRadera
 5. Mali: Tja, jag är nog lite partisk eftersom vi är på just Torp, men KOM KOM KOM! :) Annars kan du ju göra en konferensturné, hihi! Vi kommer också att vara på Lappis och Europakonferensen och sen lär vi väl undra som vanligt vart sommaren och semestern tog vägen ...

  SvaraRadera
 6. HEJ!

  Kommer ni vara på Torp redan på onsdagen?!? *Hoppas hoppas* Skulle så gärna vilja shoppa ett sådant där tjusigt halsband (det nya med korset och ringen), men jag är nog bara där på onsdagen (om jag lyckas komma iväg alls ;(

  För övrigt tycker jag du är en grym tjej! Keep up the good work!

  Kram från ett flatebö-fan!

  SvaraRadera
 7. Anonymt flatebo-fan: Jajemänsan! Vi är på plats hela glada veckan och halsbanden med kors och Fader vår-ring har vi med oss. Kul, ses då!

  SvaraRadera