torsdag 12 maj 2011

Tvättlappar - check!


Äntligen! De senaste veckorna har det känts som om jag legat månadsvis efter och att det lilla jag hinner varje dag är som ett spott i havet. Men nu så, nu börjar jag komma i kapp! Prick nyss mailade jag exempelvis äntligen iväg "tvättlapparna" till sommarens kläder. Hoppas nu bara att de hinner komma i tid - de ska ju liksom sys in också.


En rolig grej med att få göra kläder och att få bestämma alla detaljer är ju att man kan göra som man vill. Och jag vill att man ska bli glad! Glad när man tar på sig, glad när budskapet peppar andra, ja, till och med glad när man tvättar. Årets ena nya lapp fick texten "Jesus can clean up my mess" vilket för mig anspelar på hur Jesus förlåter våra synder, gör oss rena på insidan. Andra lappen fick sången "Jesus älskar alla barnen", fast på engelska. Där är ju just texten "röd och gul och vit och svart" och det tyckte jag var lite kul på kläder, för vissa ska ju färgsorteras när man tvättar.

Och apropå tvätt, kanske jag ska gå och hänga den där tvätten jag startade i morse ... Hoppsan.
Psst: Har du bra förslag på andra texter man kan ha på just tvättlapparna? Hojta till, det kommer att behövas!

3 kommentarer:

 1. "Tvätta 40 grader i levande vatten"

  ...kanske? :)

  SvaraRadera
 2. :D härliga lappar. Men det var bra att du tog den engelska texten till 'Jesus älskar alla barnen'! På svenska kunde det blivit lite fel i tvätten...: "Röd och gul och vit och svart, gör det samma har Han sagt"..! ;)
  Det kan bli en hel del "nya" färger på kläderna då... (om det "gör det samma" om man sorterar eller inte, alltså)

  SvaraRadera
 3. Haha, så roligt, det tänkte jag inte ens på! Helt sant, då kan det bli lite tjall med färgerna, TUR att det blev på engelska i stället :)

  SvaraRadera