torsdag 26 maj 2011

See you later


För nästan exakt ett år sedan, när vi var runt och grattade de som tagit studenten, fick jag ett kanontips av Marita, en av de mysiga mammorna. Jitterbugg är supergoda, men lite omständiga att göra, men gör man dem i förväg och fryser in, kan man bara ta fram dem, skära i skivor och grädda efter behag. Ursmart!


I går snodde jag ihop en sats, det är typ en mördeg i botten med hårdvispat ägg och socker utbrett ovanpå som rullas ihop. Och skjuts in i frysen!

I morgon ska vi på ett helmysigt ta-med-kak-och-saft-kalas och det ser jag fram emot, kakor är ju min nationalrätt näst efter korv och popcorn! Jag ska göra en slabang, såå sugen på en sån. Men när jag frågade David vad han skulle göra, kan ni gissa vad jag fick för svar?

"Jag såg att det fanns jitterbugg i frysen, jag kan ju göra dem och ta med."

Sicken en!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar