tisdag 10 maj 2011

Med hjärtat i tygkassen

O, det är så mycket spännande som ska spikas inför sommaren! Vi håller på och filar för fullt bland annat tillsammans med Dece på att sy upp tygkassar med tryck på. Ni minns Dece, hoppas jag? Som vi har gjort virkade mössor med? Där kvinnor får lära sig ett hantverk och på så vis försörja sina familjer? Verkligen en superbra grej.


Så, vad säger ni om en Gud-sjuk-tygkasse?

Eller en Älskad, vacker, dyrbar, värdefull, välsignad och allmänt bra-kasse?

Eller kanske en gammal favvis som David dammat av, Made in Heaven-trycket?

Spännande!

Psst: Innerfickan och flatebo-etiketten kommer såklart inte att synas på utsidan på de färdiga tygkassarna, men det är finurligt att låta de synas när man skissar, tycker jag. Kassarna får långa handtag, innerficka och gott om plats.

5 kommentarer:

 1. Ett favotryck som jag gärna skulle se igen är det "lilla" guldkorset som ser ut att hänga ut via en kedja från toppen på väskan - var supersnyggt och stilrent på svart tyg! Önskar mig en ny - min gamla håller på att gå sönder eftersom den slits var dag :)

  SvaraRadera
 2. Hallå Åsa! O - det hade jag helt glömt, kanon att du påminde mig! Det där korset gillade jag också, måste bara ha fallit helt i glömska. Ska se vad jag kan få till, TACK för tipset!

  SvaraRadera
 3. Jag vill ha alla!!!!!! = )

  SvaraRadera
 4. Åh, vad glad jag blir om du lyckas fixa tillbaka det! Jag gillar de andra också men just den är favoriten!

  SvaraRadera
 5. Älskad.... allmänt bra-kassen är ljuvlig!

  SvaraRadera