onsdag 25 maj 2011

Konfirmationstider


Det konfirmeras åt alla håll och kanter och det märks verkligen hos oss - uppenbarligen har vi kanonbra presenter till sånt. Roligt!

I går ringde trevliga Anna från Linköping och frågade om inte vi kunde sno ihop några Konfirmerad!-pins lite illa kvickt. Hos oss är allt möjligt, till och med pins med kort varsel, så jag fixade ihop ett förslag i Photoshop som godkändes, pinsen gjordes och skickades bara någon timme efter. Dagen var verkligen proppfull ändå, men det känns lite småfräscht att kunna flytta om lite i dagplaneringen och rycka ut så där snabbt. Kul!

Hoppas nu att alla konfirmander blir strålande glada för sina knappar och att alla ni andra som konfirmeras får fina minnen för livet, Jesus-kryddade sådana.

Psst: Det slår mig att drygt halva livet gått sedan jag konfirmerade mig. Jag minns mest att jag inte var avgjort kristen, blev döpt utan att bli blöt och att jag tryckte upp nattvarden under bänken. Mindre snyggt gjort :)

1 kommentar:

  1. Finns de i butiken? För de är ju hur läckra som helst att dela ut till konfirmanderna! Släng in dem i butiken, och gör lite reklam för dem till församlingar, de är ju helt perfekta!

    SvaraRadera