tisdag 3 maj 2011

Förändra med tyg


Det går så swischande fort att förändra med tyg! Här är en bild från kontoret där jag dels - knasmysko nog - har ett älghorn i taket, men också har gått lös med lite glada färgtyger.

Garderobsdörren som skymtar till höger klädde jag i ett tyg från Ikea, bara att skjuta fast med häftpistol på insidan och klippa bort överflöd.

Expedit-hyllan, även den från Ikea, sydde jag en fållad fyrkant till av tyg från Lagerhaus, och satte dit på en vajer. Enkelt att haka av när jag har packa-beställningar-dagar, för där bakom gömmer sig anteckningsböcker, Dece-mössor, nyckelringar, Bara den som vandrar nära marken-sjalar och haklappar, gitarrbanden och mycket mer. Enkelt, men hundra gånger roligare än en öppen hylla.

När jag ändå var i farten sydde jag en tygbit till den lilla Expedit-hyllan och klädde in två tråkgrå magnettavlor i rosa och rött. Tyget tejpade jag bara fast på baksidan och drog ett fint band runt tavlan efteråt.
Till sist snodde jag ihop nytt tyg till en vit lampskärm. Klippte ut, limmade och satte på gem i brist på klädnypor. Blev prima och ger ett superhärligt sken i köket mörka kvällar.
Så, jaa, det är som Ikeareklamen säger: Lite textil gör stor skillnad. Men intressant nog är det - bortsett från garderobsdörren - bara Ikeagrejer som jag förändrat med tyg här ... Undrans om det var det de menade med reklamen :)

1 kommentar:

  1. Hej!
    Hur fäste du vajern i expedithyllan? :-)

    SvaraRadera