tisdag 31 maj 2011

Ett kryss två


Nån som minns mitt fina, hemsnickrade skåp med roligt böjda skedar som handtag? Well, så här ser det ut nu. Nån här hemma kom åt skåpet/skedarna vid nån städning för säkert ett halvår sedan, och de sattes liksom inte tillbaka. Så, vad tror ni kommer att hända?

1) Nån sätter tillbaka dem (det var ju trots allt nån som råkade stöta bort dem)
x) Josephine sätter tillbaka dem (trots allt: jag måste ju ha limmat lite halvkasst när besökande barn kan slita och dra i dem ("Titta mamma, vilka knasiga!!", "Ja, här har de uppenbarligen inte alla besticken i lådan ..."), men de lossnar av en lättare puff vid städning när nån drar fram)
2) Inget. De får ligga kvar och limmärkena på skåpet får tala sitt tydliga språk.


Supersnällt om du kan tippa rätt svar, så får vi göra en efterkonstruktion och helt enkelt följa flest tipp :)

12 kommentarer:

 1. Helt klart ett kryss! (Alternativt en tvåa..)

  /Nån

  SvaraRadera
 2. HAHA! Subtle anonymisering där asså :) Jag röstar på bubblaren @: ni lägger skedarna i ett omsorgsfullt igenslickat kuvert tillsammans med ett välskrivet kärleksbrev och skickar ned till en magsjuk anonym person i Götelaborg (snart Kalmar) ;)

  Nääääej, en 1:a får det bli!

  Klamklam

  SvaraRadera
 3. Kan man inte borra ett litet hål i skedarna först och använda nåt annat än bara lim? Det kan ju hända att någon annan tycker de ser fina och slitstarka ut... Annars hoppas jag på 1 om det ska göras en efterkonstruktion. Vid en förkonstruktion måste jag nog säga x...

  /Chris

  SvaraRadera
 4. Magnus olsson31 maj 2011 13:06

  En helt annan vinkling på din fråga. Se det så här: det är väl härligt att nån städar där hemma!

  SvaraRadera
 5. 1. Så klart! =)

  SvaraRadera
 6. Jag tror på X även om jag håller på 1.

  I vår familj skulle tvåan råda eller så skulle nån få någon annan briljant idé än just skedarna och testa den tills den raserades av ett lämpligt barn eller en olämplig vuxen.

  SvaraRadera
 7. Secret option number uhm... 3. Josephine hittar nåt nytt gammalt roligt som hon sätter dit istället, och tjofräs så har hon en ny gammal möbel - igen!

  SvaraRadera
 8. Jag går också på det ovan föreslagna - hitta på nåt nytt nu när du har chansen. Skedarna är ju liksom gjort nu. :)

  SvaraRadera
 9. detta är ett givet X! :)

  SvaraRadera
 10. (Mysko, det har inte gått att logga in med mitt namn i flera dagar, men det ÄR jag, fru Flatebö, jag lovar :)

  TACKAR för alla tipssvar, vi får väl se vad vi får till. Jag har en känsla av att skedarna kommer att ligga ett tag till, sen sätter jag månne fast en och tvingar David att sätta fast den andra, då blir det ju 1 OCH x OCH 2!

  Hursom, ofantligt tacksam för tipsen, de tas som en väbehövd och välriktad spark där bak så att man får ändan ur vagnen nån gång. Prima!

  SvaraRadera