torsdag 7 april 2011

Tillbaka i rutan


TADA! Tillbaka! Om nu någon tror att jag har varit bortrest, slappat på någon skön strand den gångna veckan, haft storstadsshopping eller på annat vis haft det bra och sprätt pengar, så är det fel, fel, fel.

Jag åkte på en dunderförkylning och har legat ända sedan i söndags kväll, helt däckad. Eller, förlåt, ärlig ska man vara, jag har gått till brevlådan två gånger och suttit på trappen ute i sju minuter en gång. I övrigt bara legat och suttit.

Ibland kan jag känna mig lite, tja, manlig på något tufft sätt, när jag drar på mig jobbarbyxor, drar fram skruvdragaren, byter däck (fast det händer skönt nog typ aldrig), bygger hus med pappa och sånt, men det är inget jämfört med hur manlig jag blir när jag är förkyld. Man brukar ju skoja om hur karlar blir helt under isen och halvdöda när de är förkylda och prick så blir jag. Försvinner in i en dimma, blir yr och riktigt, riktigt borta. Men tack och lov - i dag verkar jag vara mänska igen! ÄNTLIGEN!

Hoppas ni andra haft en bättre vecka än jag?

1 kommentar:

  1. Haha... jag känner sååå igen mig, jag blir också lite manlig när jag är förkyld;)
    Jag hoppas du mår bättre nu iaf!
    Hursomhelst trevligt att du skriver igen, jag har börjat kika in på din blogg ganska frekvent på sistone... tycker den är mcket trevlig!!

    SvaraRadera