fredag 29 april 2011

Korvgång 7,8 och 9


För er som undrar hur det går med korvmålet, så går det bra. Ligger kanske liite efter, men i påsken säkrade jag tre gånger till. Jag har satt som mål att grilla korv 50 gånger i år, men jag tänker att det finns gott om chanser att göra korvutflykter nu i vår, sommar och i höst.

Och om du fundererar, vi har annan mat också och äter annan mat också, men David och jag såg till att grilla tre kvällar i rad framför den magnifika solnedgången och hade inte velat byta bort de stunderna mot något.

Jag har gått och blivit en pedantgrillare och vill ha korven perfekt grillad runt om, krispigt frasig, gärna Kolbász, Salsiccia eller Txistorra. Två stycken per gång, gärna olika. Vitt bröd välrostat till, två streck Heinz Ketchup och två streck Johnnys senap. Grillas fördelsvis i skog eller allra helst vid hav, älv eller sjö. Fanta är en favvis till liksom trevligt sällskap. Elden görs upp på lövved och med frambankade stickor, inte med fuskpapper. Man har ju varit scout.

Får se om vi lyckas klämma korvgång 10 i helgen!

Hur grillar du korv? (För du grillar väl korv??)

1 kommentar:

  1. Jag tycker allt det där låter väldigt trevligt, men själva korv-ätningen är inte alls min grej. Finns så mycket som är godare :-)

    Men gemenskap, lövved, utsikten och fantan tar jag mer än gärna del av. =)

    SvaraRadera