onsdag 20 april 2011

Ett prickigt tält


Justja, jag har ju glömmit att lägga ut bilden på klänningen jag snodde ihop för ett tag sedan. Några av er har ju så fint LOVAT att inte fnissa åt mina sykunskaper, så tada, här är den.

Jag klippte till två likadana delar av ett prickigt tyg, sydde ihop sidorna och kantade med glada färger, drog på mig och visade David. Fick ett glatt skratt tillbaka. Hmm. Sydde i en resår fram så att tältet blev liite mer nära, sydde på fickor och lite fler band i kanterna och ansåg mig färdig. Skratt eller inte, den åkte på och var sådär enormt tokskön! Jag tror att det blir fler inför sommaren, måste vara en underbar sommarklänning som man bara struttar i och struttar runt i.

Och kan man roa någon längs livsvägen så är väl det ett plus i kanten, tänker jag.

2 kommentarer:

  1. Jag kan inte sy alls (sydde mig genom fingret för två år sedan och har inte närmat mig en symaskin sedan dess), så jag är imponerad av det mesta som åstadkommits med hjälp av en maskin. Snyggt!

    SvaraRadera
  2. Jag kunde hålla mitt löfte. Har inte skrattat så du hört det. Lovar. =)
    Däremot log jag, så där glatt som jag gör när jag ser vad kreativa människor kan komma på att göra. Men nu har jag skaffat mig en symaskin, så nu kan jag förgylla livet för mina vänner.

    Tack för tips, och inspiration.

    SvaraRadera