onsdag 30 mars 2011

Smyckesdelssmygtitt


Får jag bjuda på en liten smygtitt? I går fick vi hem ett tungt paket, laddat med massor av riktigt fina smyckesdelar. Nu har jag ägnat kvällen åt att fota in alla fina kors i alla dess former och jag blir riktigt inspirerad att göra smycken och hitta på alla möjliga sätt att använda dessa fina kors till. Har du något kanontips på pyssel och användningsområden - eller till och med bilder - får du jättegärna höra av dig!

Hursom, de allra översta korsen på bilden ovan, de antikguldfärgade, är lite extra roliga. De är bulliga och öppningsbara och däri kanske man kan ha något småhemligt.
En skål med små, ljuvliga och smått bulliga kors. Superfina!

De här korsen är rätt så stora och skönt snirkliga längst ut på varje korsdel.

Små krusidulliga kors ...

... och mellanstora krusidulliga kors.

Och till sist gammeldagsaktiga kors med den glada texten Rejoice.

Visst är de superfina allihop? Vi har ännu fler och med lite tur och skicklighet hinner de leta sig ut till flatebo.se under morgondagen.

Psst: O, när sånt här kommer är det nästan lite synd att vi inte har någon fysisk butik längre, för tänk så roligt att få fixa och dona med alla fina smycken och göra lite snyggt. Tur att det är Torp snart, där är våra smyckesdelar enormt populära, och då får vi ju försöka pyssla lite extra fint!

Psst: Du som är helvaken har kanske redan sett det, för tapeterna fick jag ju minsann användning för direkt när jag lade dem under smyckena. Sicket kap!

5 kommentarer:

 1. Helena i Ljungsbro30 mars 2011 20:46

  Jag skulle vilja ha ett bokmärke, med ett kors i ena änden, ett långt band/rem emellan och något bulligt i andra änden. Lagom långt för en tråkig grammatikbok, t.ex....

  ;-)

  SvaraRadera
 2. Kan använda korsen som en pin, kort och gott? Hade varit kul att ha :)

  SvaraRadera
 3. Jättesnygga! Jag har alltid undrat, är det du som designar Flatebo:s smycken själv och specialbeställer, eller vart får du tag i allt vackert liksom? :)

  SvaraRadera
 4. Varför har du inte längre kvar din butik? Undrar ett nyfiket Flatebo-fan. :)

  SvaraRadera
 5. Helena i Ljungsbro2 april 2011 21:05

  Nu kunde jag inte hålla mig längre... La in en beställning!

  SvaraRadera