tisdag 29 mars 2011

Änglavingar?


Oj, jag har ju glömt att fråga er, kära klokaste ni! För ett tag sedan beställde jag och fick hem en massa fina smycken som letade sig ut till flatebo.se för någon månad sedan. Men ringarna har jag inte lagt ut, för jag är lite fundersam. Passar de på flatebo.se?

När jag beställde dem såg de bara ut som änglavingar, tyckte jag, och jag såg nog inte att de var svarta. Nu då, tänker man "fallen ängel", "svart ängel" eller nåt sånt? Eller tänker man bara "O, så bra, änglavingar, en kanonbra påminnelse om att jag har änglar med mig!"?

Vad tänker du?

9 kommentarer:

 1. Jag hade inte tänkt tanken på svart om du inte hade skrivit det... Vet inte om man spontant tänker på det. Blir väl lite vad man gör det till också kan jag tänka mig. Vill man se det som fallna änglavingar så gör man väl det.

  SvaraRadera
 2. Jag förstår din tanke men tycker att dom är fina. En tuffing till ängel liksom.

  SvaraRadera
 3. Jag gillar dom! Fina med lite sting i :)

  SvaraRadera
 4. Jag skulle absolut köpa dem! Jättefina. Tänker inte på fallna änglar utan på närvarande änglar. Fallna änglar har väl för övrigt inte kvar sina vingar?

  SvaraRadera
 5. Jag tycker att de är underbara! Min spontana tanke var att det var mustascher, hahaha :D Jag hade definitivt köpt dom!

  SvaraRadera
 6. Finfina säger jag också! Tror dom kommer gå som smör i solsken!

  SvaraRadera
 7. Haha, mustasch! Spot on :)

  ÅH, NI ÄR HELT UNDERBARA! Så sköna och kloka funderingar, tack! Då lägger jag ut ringarna i morgon, så får vi väl se hur det går.

  SvaraRadera
 8. Klart! Nu ligger ringarna i webbutiken till 29 riksdaler stycket. Blir det "tittarstorm" säger jag att bloggläsarna minsann tyckte att ringarna skulle vara i bloggen ;) Nejdå, just kidding. De är verkligen superfina, provade precis en själv och den satt som gjuten. En hit!

  TACK för hjälpen.

  SvaraRadera
 9. Nu är en ring beställd, väntar med spänning! :) Tack för underbara prylar!

  SvaraRadera